Bel ons: 088-3658372

Doktermeubel reinigt ook zakelijk.

Niet alleen thuis slaap je graag op een schoon matras. Maar wat dacht je van een hotelbed of matrassen in een bed en breakfast of op een vakantiepark? En wat dacht je van een bankstel of stoelen in een vakantiehuisje? Als je matrasreiniging mag verwachten, geldt dat natuurlijk ook voor meubels. Ook het reinigen van meubelen is uiterst belangrijk voor een goede hygiëne. De klantbeleving nog niet eens meegeteld!  

In elk meubelstuk leven huisstofmijten en andere bacteriën. Daarnaast kun je vlekken uit een meubelstuk – net als uit een matras – niet zomaar verwijderen. Juist daarom is er Doktermeubel.

Naast het reinigen van particuliere meubelen, banken en stoelen, reinigt Doktermeubel ook stoelen en banken van hotels, bed en breakfasts en restaurants. Het is belangrijk om meubelstukken minimaal één keer per jaar grondig te laten reinigen en bij intensief gebruik het liefst (!) vaker.

Voor de reiniging van meubelen en erna

Goed onderhoud is belangrijk

Vooral in hotels, restaurants en in een bed en breakfast is het van belang dat de meubelen goed worden onderhouden. Bijna dagelijks wisselen de matrassen, het meubilair, banken en stoelen van gast. Tel maar uit! Niet echt een frisse gedachte, toch? Natuurlijk wordt het beddengoed verschoond of wordt er een keer een sopje over de stoelbekleding gehaald, maar dat is niet altijd voldoende. Eten en drinken kan bijvoorbeeld lelijke vlekken geven en dat is met een sopje niet snel op te lossen. Vandaar dat Doktermeubel ook op zakelijk gebied meubelen reinigt.

Afspraak maken zakelijk

Ook op het gebied van zakelijk reinigen is het belangrijk om vooraf een afspraak te maken. Geef duidelijk aan om hoeveel meubels, stoelen of banken het gaat. Het is uiteraard ook mogelijk om dit op te delen en verschillende afspraken te maken. Naast fris meubilair, gaan de meubels ook veel langer mee als deze goed worden onderhouden. Kies dus ook op zakelijk gebied voor de meubelreiniging van Doktermeubel.

Voor het maken van een afspraak vul je onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met jou op.

Vul het formulier hieronder in en Dokter Meubel neemt contact met u op. Velden gemarkeerd met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen.
  • Vul een waarde tussen 1000 en 9999 in.

Back to Top
UA-86845575-1