Bel ons: 088-3658372

Waarom meubelreiniging?.

Waarom meubelreiniging?

In je hele huis staan vaak diverse soorten meubels. De bank, een eettafel, een bijzettafeltje, stoelen, kasten: noem maar op. Met het blote oog zie je niet altijd dat deze verontreinigd zijn. Huisstofmijten zien je meubels bijvoorbeeld als de ideale leefomgeving. Denk ook aan andere vormen van verontreiniging zoals huidschilfers, haren of de kat die per ongeluk op de bank plast. Tal van voorbeelden, waardoor je meubels wel een reinigingsbeurt kunnen gebruiken.

meubels

Zelf reinigen

Zelf deze vormen van verontreiniging te lijf gaan, gebeurt vaak niet al te grondig. Houten meubels doe je af met een poetsdoekje. Bij stoffen meubels kan dat ook, maar écht grondig reinigen doe je dan niet. Bij echte vlekken, heeft een poetsdoekje maar weinig nut. Vaak wordt de stofzuiger ingezet, maar ook dat levert vaak niet het gewenste resultaat. Zeker de huisstofmijt laat zich hierdoor niet aan de kant zetten. Zij voeden zich met huidschilfers van mens en huisdier. Tel daarbij op dat ze houden van vocht en donkere plaatsen en de perfecte leefomgeving voor dit beestje is compleet.

meubels huisstofmijt

Speciale reinigingstechniek

Zoals al eerder gezegd zie je de huisstofmijt niet met het blote oog. In een gemiddeld meubel wonen meer dan een miljoen huisstofmijten. Ze kunnen diverse allergische aandoeningen veroorzaken zoals astma, eczeem of een allergie voor huisstofmijt. Daarnaast is het dus veel gezonder om op een schoon meubel te zitten. DokterMeubel heeft een speciale techniek waarmee zij wel alle onzichtbare verontreinigingen, zoals huisstofmijt, kunnen verwijderen.

Bovendien zijn er nou eenmaal vlekken die je zelfs met de meest agressieve middelen niet kunt verwijderen. Denk aan bloedvlekken of vlekken veroorzaakt door rode wijn. Sterker nog: vaak werken agressieve schoonmaakmiddelen in dit geval juist averechts. Tevens verlengt een reiniging de levensduur van je meubels. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het formulier in op onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

afspraak-maken-orange

 

Back to Top
UA-86845575-1