Bel ons: 088-3658372

DokterMeubel Sevenum.

Welkom bij DokterBed Sevenum.

Sinds 2012 zijn we in Sevenum en omgeving actief bezig met het reinigen van matrassen en stoffen meubels. Dit alles gebeurt op een nette en professionele manier.
DokterBed komt hiervoor bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen.
john wegman dokterbed sevenum
Het is best moeilijk om vreemde mensen in de slaapkamer toe te laten. Best privé en wat zullen zij niet van mijn matras vinden. Wij van Dokterbed zijn ervaren in slaapkamers als privé domein en zijn in staat klinisch te werk te gaan. Wij zijn trouw aan onze opdracht en de focus daarop, verder is alles “vertrouwelijk”. U kunt op ons vertrouwen. Onze huidige klanten kunnen daarover meepraten.
We bevelen aan om een matras minimaal eenmaal per jaar te laten schoonmaken omdat dit de gezondheid ten goede komt. Het is niet alleen voor iemand die allergisch is, maar voor iedereen belangrijk om op een hygiënisch en schoon matras te slapen.

Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe u weer snel zorgeloos kunt slapen dankzij DokterBed in Noord- en Middenlimburg.
Voor uw matras te laten reinigen in Venray bent u bij ons aan het juist adres, maar ook wanneer u uw matras in Venlo wilt laten reinigen.
Ook wanneer u uw matras wilt laten reinigen in Weert kunt u bij ons terecht.

U ziet wij reinigen echt door heel Nederland.

Ook voor uw meubel-, Tapijt en karpetreiniging!

Dokterbed Sevenum

pinnen ja graag
Steeg 80
5975 NP Sevenum
Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: sevenum@dokterbed.nl

U kunt bij ons contant betalen, maar ook pinnen, net wat voor u makkelijk is.

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

Voor en na de reiniging van DokterBed

Back to Top
UA-86845575-1