Bel ons: 088-3658372

DokterMeubel Nijmegen.

Vroeger plukte je gewoon spullen van straat die bij de “kraak” werden gezet omdat het interieur werd vernieuwd. Je wist precies in welke buurten je wel of niet moest zijn voor een koelkast, tafel, bed of bank. Spannend hoe je het meubel naar huis moet slepen en een mobieltje om snel vervoer te regelen bestond nog niet. Geleidelijk ontstonden de milieustraatjes en de 2de hands zaken waar jij je spullen naar toe kon brengen.

Een tijd terug werd de neus nog opgehaald als je via een 2de hands winkel je meubels en kleding betrok. Dit was voor de minder bedeelden en dus “niet cool”. Gelukkig is dit sterk veranderd nu wij met elkaar tot de slotsom komen dat we over consumeren en veel spullen worden weggegooid die best nog wel bruikbaar zijn. We stellen met elkaar vast dat hergebruik van goederen (soms) een doel op zich is geworden en geen noodzaak uit geldgebrek. Nu is het gemakkelijk om een 2de hands kledingstuk in de wasmachine te wassen, maar hoe dan met een stoffen bank die nog prima is. Wij maken regelmatig mee dat een gekregen bank door ons wordt gereinigd en dan ziet het er weer “zo goed als nieuw uit”. Geurtjes, vlekken en door de jaren heen verzamelde huisstofmijt verwijderen wij en zonder zorgen kan men genieten van de “nieuwe” bank.

Een mooi interieur is een hele investering en een designbank is niet te vergelijken met 2de hands of ikea en deze wordt gekocht om langdurig ervan genieten. Een dergelijk pronkstuk in de woonkamer zal door de tijd heen ook gebruiksvlekken krijgen en kan niet zomaar even in een stomerij worden gereinigd. Wij zullen op basis van de verstrekte informatie op locatie dit meubel reinigen zodat deze weer vlekvrij en hygiënisch schoon in gebruik genomen kan worden.

DokterMeubel reiniging Arnhem-Nijmegen komt graag bij langs. Bellen 088-365 83 77 of mailen nijmegen@dokterbed.nl of online een afspraakverzoek doen. Voor de zakelijke markt kunnen wij een passende offerte opstellen voor reiniging en periodiek onderhoud van de meubels.

Back to Top
UA-86845575-1